Засідання професійних спільнот учителів захисту України, технологій (трудового навчання, креслення), фізики та астрономії, інформатики закладів освіти Лохвицької та Сенчанської територіальних громад

25, 28, 29 серпня 2023 року в режимі онлайн відбулися засідання професійних спільнот учителів захисту України, технологій (трудового навчання, креслення), фізики та астрономії, інформатики закладів освіти Лохвицької та Сенчанської територіальних громад. Директор Центру ПРПП Т. І. Савинська, консультанти ЦПРПП А. О. Захарченко та О. М. Чорнуха, керівники професійних спільнот О. В. Красношапка, В. І. Харченко, Н. В. Милка, О. А. П’ятницький та учитель захисту України ОЗ Вирішальненської ЗОШ І-ІІІ ст. В. Е. Гудов провели засідання відповідних професійних спільнот щодо організації освітнього процесу з вивчення шкільних предметів у 2023-2024н. р.

Учасники ознайомилися з методичними рекомендаціями ПАНО ім. М. В. Остроградського щодо особливостей викладання предметів у 2023-2024 навчальному році, ведення шкільної документації, забезпечення безпечних умов для учасників освітнього процесу, оцінювання навчальних досягнень учнів, використання навчальної літератури, роботи з обдарованими учнями та їх участі у конкурсах.

Обговорили питання атестації та курсової перепідготовки у 2024 році та перспективи на 2025 рік, методичного забезпечення викладання шкільних предметів, забезпечення індивідуальної освітньої траєкторії учня, шляхи подолання освітніх втрат та військово-патріотичного виховання в умовах сьогодення.

Кiлькiсть переглядiв: 32