Інструктивно-методична нарада педагогічної спільноти вчителів математики Лохвицької та Сенчанської територіальних громад

29 серпня 2023 року відбулася інструктивно-методична нарада педагогічної спільноти вчителів математики Лохвицької та Сенчанської територіальних громад.

Консультант Центру ПРПП Горобець О.Г. ознайомила учасників наради з нормативно-методичним забезпеченням викладання математики та методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу з математики у ЗЗСО району у 2023-2024 навчальному році.

Під час обговорення методичних рекомендацій вчителі звертали увагу на особливості організації освітнього процесу у першому (адаптативному ) циклі/5-6 класах ЗЗСО за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа».

Учасники зібрання обговорили ряд нагальних питань щодо сприяння створенню безпечних умов для здобувачів освіти на уроці/занятті та рекомендації слухань у Комітеті з питань освіти, науки та інновацій «Освітні втрати й освітні розриви на рівні загальної середньої освіти: вимірювання та механізми подолання».

Кiлькiсть переглядiв: 29