Засідання професійної спільноти учителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Лохвицької та Сенчанської ТГ

21 березня 2024 року на базі Центру ПРПП відбулося засідання професійної спільноти учителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Лохвицької та Сенчанської ТГ.

У ході зустрічі відбулася цікава конструктивна розмова щодо перспектив розвитку та якості вивчення зарубіжної літератури на сучасному етапі становлення Нової української школи. Світлана Сова, керівник професійної спільноти, проаналізувала особливості організації освітнього процесу на другому циклі базової середньої освіти. Тетяна Козачко, учителька ОЗ «Вирішальненська ЗОШ І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради», розповіла про ефективні форми роботи з обдарованими дітьми.

Досвідом роботи в НУШ поділилися Паламарчук Людмила Федорівна, учителька Білогорільської ЗОШ І-ІІ ступенів, та Василина Надія Григорівна, учителька Погарщинської ЗОШ І-ІІ ступенів. Освітяни ознайомилися з можливостями цифрових інструментів для мотивації учнів до читання та участі у літературних конкурсах.

Валентина Науменко, консультант Центру ПРПП, наголосила на важливості створення безпечного освітнього середовища, що передбачає не лише фізичну, а й психологічну та інформаційну безпеку.

Учителі отримали рекомендації та методичні матеріали для впровадження в освітню діяльність.

Кiлькiсть переглядiв: 11